23 Haziran 2009 Salı

Manavgat Turizm


Manavgat Akdeniz bölgesinin parlayan yıldızı olarak görülen bir çok doğal güzelliğe sahip olan bir turizm bölgesidir.Manavgat sadece bölge ve çevresinde değil aynı zamanda ulusal anlamda bir üne sahiptir.Manavgat turizm faaliyetlerinin en yüksek olduğu bölgelerimizden biridir.Bölgedeki ulaşım konaklama ve eğlence gibi faktörlerinin çokluğu Manavgat turizmi için oldukça faydalıdır.

Manavgat'ta ki turizmin en büyük nedeni ise bölgedeki doğa güzelliklerdir.Bölgedeki doğal güzellikler oldukça cezbedicidir.
Bölgede bulunan şelaleler başka yerde göremeyeceğiniz ve size oldukça ilginç gelebilecek bir güzelliğe sahiptir.Bölge de turizm adına sadece şelale yoktur.Fakat bölgenin en çok ün sahibi olan doğal unsuru olarak bu şelaleyi gösterebiliriz.

Manavgat'ta ayrıca oldukça güzel bir deniz ve mavi bayraklı plajlar bulunmaktadır.Manavgat aileniz için tatil yapabileceğiniz sizi kimsenin rahatsız edemeyeceği yerlerden biridir.

Manavgat'ta bulunan koylarıda tekne turları ile ziyaret edebilirsiniz.Bu tekne turları ile bölgedeki güzellikleri görme fırsatını ele geçirmiş olursunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder