26 Haziran 2009 Cuma

Neden Manavgat


Manavgat Antalya'nın oldukça ilgi gören bir turizm bölgesidier.Antalya'nın bu şirini lçesine her yıl bir çok turist gelmektedir.
Manavgat diğer bölgelerden oldukça farklıdır.Bölgenin oldukça doğal bir havası olmasıyla birlikte bölgede bir çok doğal unsur bulunmaktadır.Manavgat'ın en çok ilgi çeken bölgesi ise şelaleleredir.Şelaleler oldukça ilginç ve görülmeye değerdir.Buraya sadece yaz aylarında değil yılın her mevsiminde turist gelir.

Manavgat diğer bölgelerden farklı demişitik.Bölgeye sadece yaz aylarında değil istediğiniz zaman gidebilirsiniz.Bölge turizmi sadece denize bağlı değildir.Aynı zamanda bölgedeki bir çok doğal güzelliğede bağlıdır.Bunun yanında bölgede önemli bir tarihi güzellikte vardır.Tarihin her çağında burada yaşayan insanalr buraya bir çok tarihi eser bırakmıştır.Bu tarihi eserler günümüzde oldukça değer kazanmış ve bölge turizmi açısından oldukça önemlidir.

Ayrıca Manavgat aldığı yatırımlar ile oldukça gelişmiştir.Günümüzdeki konumuna ulaşmadan önce Manavgat sadece bir balıkçı kötü idi.Fakat bu yatırımlar sayesinde günümüzde tüm dünyaya adını duyurmuş.Bir turizm bölesi olmuştur.

0 yorum:

Yorum Gönder