9 Temmuz 2009 Perşembe

Manavgat Konaklama


Antalya ve ülkemizin turizm açısından en gözde tatil bölgelerinden biri olan Manavgat son yıllarda oldukça büyük yatırımlar almıştır.Bu yatırımalr bögleyi her konuda geliştirmeye yardım etmiştir.Bölgeye yapılan yatırımalr ulaşım ve konaklama üzerine yoğunlaşmıştır ve günümzde oldukça iyi bir geri dönüşüm sağlanmıştır.Her iki hizmette turistler açısından oldukça önemli olduğu için Manavgat değer kazanmıştır.

Bölgede geçmiş zamanlarda , ülkemizde turizm bölgelerinin gerçek değerini bulmasıyla birlikte yapılan yatırımların bugün oldukça yararı olduğunu görüyoruz.Bu söylediklerimiz Manavgat içinde geçerlidir.Manavgat eski zamanlarda sadece bir balıkçı köyü idi ve sadece çevresindeki bölgelere hizmet etmekte idi.Günümüzde bu yatırımlar üzerine Manavgat ulusal açıdan oldukça önem kazanmaya başlamıştır.

Manavgat'ta konaklama hizmetleri oldukça gelişmiştir.Bölgede otel , tatil sitesi gibi en çok tercih edilen konaklama tesislerinin olması bölgeye daha fazla turist çekmektedir.

Bir bögle konaklama merkezleri kadar geliştiği için konaklama çok önemlidir.Manavgat'ta bu konaklamaya gerekli değeri vermiş bir bölge olarak gelişmiştir ve gelişmeye devam etmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder