18 Temmuz 2009 Cumartesi

Manavgat'ı Ayıran Özellikler


Manavgat'ı turizm konusunda diğer turizm bölgelerinde ayıran bir çok özellik vardır.Bu özellikleri anlatmaya kimsenin zamanı yetmezbu yüzden sizlere Manavgat'ın belirgin olan ve diğer bölgelerden ayıran özellikleri hakkında bilgi vereceğiz.

Manavgat sadece denize bağlı bir turizm bölgesi değildir.Aynı zamanda tarih gibi farklı bir turizm faaliyetide vardır.Farklı turizm faaliyeti sadece bunla kalmaz böglede güzel bir doğal güzellik olan Manavgat Şelalesi vardır.Bu şelale ülke çapında ünlü olup her yıl sadece bu şelaleyi görmek için bir çok turist Manavgat'ı ziyaret etmektedir.

Manavgat oldukça hoş ve temiz bir denize sahiptir.Bu bölgede üzerinde çeşitli mavi bayraklı plajlarda bulunmaktadır.Akdeniz ülkemizin en güzel ve temiz denizi dersek yanlış söylemiş olmayız.

Manavgat'ta aileniz ile birlikte rahatça bir tatil yapabilirsiniz.Çocuklarınız kendi yaşına uygun eğlence faaliyetinde bulunurken sizde kendinize ve eşinize zaman ayırabilir.Yorucu geçen bir sezonun yorgunluğunu ve stersini üzerinizden atar yeni sezona dinlenmiş bir şekilde başalarsınız.

0 yorum:

Yorum Gönder